O nama

O nama

Euro - Metali d.o.o. Doboj Jug je kompanija koja se bavi trgovinom proizvoda i poluproizvoda crne metalurgije. Osnovu prodajnog asortimana čine: toplo valjani i hladno valjani limovi, cijevi, nosači, plosni, okrugli i kvadratni čelik, ugaoni profili itd.

Kupcima nudimo širok asortiman proizvoda u kombinaciji sa brzom isporukom, povoljnim cijenama i uslugom na visokom nivou. Usluga dostave robe je besplatna.

Euro-metali svoju uspješnu priču grade na korektnom i dugoročnom odnosu sa svim poslovnim partnerima. U današnjem dinamičnom tržištu vrlo dobro znamo šta znači poštivanje dogovorenih rokova. Odgovorni smo i fleksibilni.

Profesionalan pristup poslu rezultirao je time da danas sarađujemo sa značajnim dijelom metaloprerađivačkog sektora u BiH. Veliki broj kompanija prepoznao je u nama pouzdanog partnera.

U svrhu poboljšanja poslovanja i kvaliteta usluga Euro-Metali  Vam u svojoj centrali od  12.04.2018 nude usluge rezanja limova na CNC plazma rezaču debljine do  40mm (INOX do 30mm) i  usluge rezanja limova na CNC gasnom rezaču debljine do 200mm. Također u ponudi imamo usluge sječenje na savremenim pilama do promjera fi 640.

Ukažite nam i Vi vaše povjerenje.

Posjetite nas u našim prodajnim mjestima u Doboj Jugu, Sarajevu i Mostaru gdje će Vas dočekati naše ljubazno i profesionalno osoblje.

Misija

Opsluživanje kupaca na najvišoj razini kroz korektan odnos, brzu isporuku, širok asortiman proizvoda i kvalitet proizvoda i poluproizvoda od metala.

Vizija

Biti regionalni lider u ponudi i distribuciji metala, te prerasti u veliku kompaniju, koja će zadržati brzinu, fleksibilnost I kvalitet koji posjeduje u nastupu prema kupcima, uz poštivanje i zaštitu interesa naših zaposlenika, poslovnih partnera, vlasnika, kao i šire društvene zajednice.