• Euro-Metali
  • Više od metala
    Euro-Metali
    Više od metala
  • 2

Misija

Opsluživanje kupaca na najvišoj razini kroz korektan odnos, brzu isporuku, širok asortiman proizvoda i kvalitet proizvoda i poluproizvoda od metala.

Ciljevi

Biti dosljedan misiji i viziji te dugoročno postati bitan faktor na internacionalnom nivou.

O nama

Kvalitet je lako prepoznati

Euro-Metali d.o.o. Doboj Jug je kompanija koja je u potpunosti u domaćem privatnom vlasništvu. Kompanija je osnovana 2005. godine sa osnovnom djelatnošću trgovina proizvodima i poluproizvodima crne metalurgije. Korektnim i profesionalnim odnosom prema kupcima, kao i prema ostalim poslovnim partnerima, Euro-Metali su danas lider na tržištu BiH u distribuciji konstrukcijskih čelika.

Zašto odabrati nas?

Euro-metali imaju najveće i najkompletnije lagere čelika u BIH. Na naša tri lagera držimo veoma širok i raznovrstan prodajni asortiman, uključujući i nestandardne artikle, te smo u mogućnosti odgovoriti i na najspecifičnije zahtjeve kupaca. Iz tog razloga kupac kod nas može svoju nabavku obaviti na jednom mjestu.
Uz bogatu i raznovrsnu ponudu proizvoda na zalihama, kupcima nudimo i besplatnu isporuku na adresu kupca. Zahvaljujući veoma širokoj mreži kupaca širom Bosne i Hercegovine, te uzimajući u obzir raspoloživost većine artikala na lagerima,kao i vlastiti vozni park, u mogućnosti smo veoma brzo isporučiti robu kupcima u bilo kojem dijelu BiH, čak I po pitanju manjih narudžbi.
U odnosu prema svim našim partnerima ponašamo se profesionalno i odgovorno. Vrlo dobro znamo značenje pojma „poštivanje dogovorenih rokova i preuzetih obaveza“. Ne obećavamo ono što ne možemo ispuniti. Na taj način stičemo dugoročno povjerenje i gradimo stabilne i čvrste konekcije sa našim kupcima.
Našim kupcima nudimo isključivo robu prve klase, sa odgovarajućom atestnom dokumentacijom. Većina robe uskladištena je u zatvorenom skladišnom prostoru, pa je mogućnost pojave korozije na robi svedena na minimum. Imamo uveden sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015.

Najnovije vijesti

Investicijom u nove tehnologije Euro – metali ušli u novi segment poslovanja

Investicijom u nove tehnologije Euro – metali ušli u novi segment poslovanja

Doboj Jug, 25. maj 2018. – Euro – metali, vodeći distributer u oblasti metalurgije u Bosni i Hercegovini, investicijom u nova tehnološka rješenja obrade metala ušao je u novi segment poslovanja. Tako je u Dobj Jugu instaliran CNC plazma - rezač koji siječe limove debljine do 40mm i CNC gasni rezač koji može rezati limove debljine do 200mm, a riječ je o posljednjoj generaciji CNC mašina sa 3D glavom, navodi se u saopćenju Euro – metala.

Euro - metali ostvarili rast od 35% i učvrstili lidersku poziciju u BiH

Euro - metali ostvarili rast od 35% i učvrstili lidersku poziciju u BiH

Doboj Jug, 26. januar 2018. –Euro metali, lider u distribuciji proizvoda i poluproizvoda crne i obojene metalurgije u BiH, u prošloj 2017. godini ostvarili su prihod od 37,9 miliona KM što predstavlja rast od 35% u odnosu na 2016. godinu, čime je dodatno učvršćena liderska pozicija ove kompanije. Razlozi za ovo značajno povećanje prihoda u prošloj godini su kupovina slovenske kompanije Mersteel u BiH, kao i proširenje asortimana i ulazak u segment tzv. «specijalnih čelika», saopćili su iz ove kompanije.