• Euro-Metali
 • Više od metala
  Euro-Metali
  Više od metala
 • 2
 • Više od metala
  Euro-Metali
  Više od metala
 • 3

Misija

Opsluživanje kupaca na najvišoj razini kroz korektan odnos, brzu isporuku, širok asortiman proizvoda i kvalitet proizvoda i poluproizvoda od metala.

Ciljevi

Biti dosljedan misiji i viziji te dugoročno postati bitan faktor na internacionalnom nivou.

O nama

Kvalitet je lako prepoznati

Euro-Metali d.o.o. Doboj Jug je kompanija koja je u potpunosti u domaćem privatnom vlasništvu. Kompanija je osnovana 2005. godine sa osnovnom djelatnošću trgovina proizvodima i poluproizvodima crne metalurgije. Korektnim i profesionalnim odnosom prema kupcima, kao i prema ostalim poslovnim partnerima, Euro-Metali su danas lider na tržištu BiH u distribuciji konstrukcijskih čelika.

Zašto odabrati nas?

Euro-Metali imaju najveće i najkompletnije lagere čelika u BIH. Na naša tri lagera držimo veoma širok i raznovrstan prodajni asortiman, uključujući i nestandardne artikle, te smo u mogućnosti odgovoriti i na najspecifičnije zahtjeve kupaca. Iz tog razloga kupac kod nas može svoju nabavku obaviti na jednom mjestu.
Uz bogatu i raznovrsnu ponudu proizvoda na zalihama, kupcima nudimo i besplatnu isporuku na adresu kupca. Zahvaljujući veoma širokoj mreži kupaca širom Bosne i Hercegovine, te uzimajući u obzir raspoloživost većine artikala na lagerima,kao i vlastiti vozni park, u mogućnosti smo veoma brzo isporučiti robu kupcima u bilo kojem dijelu BiH, čak i po pitanju manjih narudžbi.
U odnosu prema svim našim partnerima ponašamo se profesionalno i odgovorno. Vrlo dobro znamo značenje pojma „poštivanje dogovorenih rokova i preuzetih obaveza“. Ne obećavamo ono što ne možemo ispuniti. Na taj način stičemo dugoročno povjerenje i gradimo stabilne i čvrste konekcije sa našim kupcima.
Našim kupcima nudimo isključivo robu prve klase, sa odgovarajućom atestnom dokumentacijom. Većina robe uskladištena je u zatvorenom skladišnom prostoru, pa je mogućnost pojave korozije na robi svedena na minimum. Imamo uveden sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015.

Najnovije vijesti

Euro-Metali i Euro-Roal, članice Hifa-Oil Group, donirale 20.000KM za obrok socijalno ugroženim stanovnicima općina Doboj Jug, Tešanj i Usora

Euro-Metali i Euro-Roal, članice Hifa-Oil Group, donirale 20.000KM za obrok socijalno ugroženim stanovnicima općina Doboj Jug, Tešanj i Usora

Kompanije Euro-Metali i Euro-Roal, članice grupacije Hifa-Oil, odlučile su kroz udruženo djelovanje kao dvije sestrinske kompanije donirati po 10.000 KM, odnosno ukupno 20.000 KM, za podršku radu Društva Crvenog križa/krsta BiH. Donirana sredstva bit će upotrebljena za sufinansiranje solidarnih obroka za socijalno ugrožene stanovnike u općinama Doboj Jug, Tešanj i Usora.